Konaci SUNČANI VRHOVI

APARTMANSKI KOMPLEKS KONACI "SUNČANI VRHOVI"
Lokacija: u središtu turističkog kompleksa i Nacionalnog parka, u neposrednoj blizini ski staza

Karakteristike: apartmansko naselje je centar zabavnog života sa velikim brojem restorana, kafića, diskoteka u okviru koga se nalazi supermarket, prodavnice, pošta, apoteka, knjižara, poslastičarnica i suvenirnica.

Sadržaj: 111 apartmana različite strukture, recepcija, wireless internet (uz doplatu), pansionski restoran Dancing, skijašnica, usluga ski rental-a, otvoreni parking (uz doplatu)

Smeštaj:
0+1 (2 osobe) – kupatilo ( tuš), jedna manja prostorija sa sofom na razvlačenje za dve osobe, plakar, kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom,frižiderom, posuđem, priborom za jelo i kuvanje, sto za ručavanje i TV.
2+0 (2 osobe) - kupatilo ( tuš), jedna manja prostorija sa 2 odvojena ležaja, plakar, kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem i priborom za jelo i kuvanje, sto za ručavanje i TV.
1+1 (3 osobe) - kupatilo ( tuš), jedna manja prostorija sa ležajem za jednu osobu i sofom na razvlačenje za dve osobe, plakar, kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo i kuvanje, sto za ručavanje i TV.
2+1 (3-4 osobe) - kupatilo ( tuš), jedna manja prostorija sa 2 odvojena ležaja i sofom na razvlačenje za dve osobe, plakar, kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo i kuvanje, sto za ručavanje i TV.
3+1 (4-5 osoba) - kupatilo (tuš), dnevna soba sa sofom na razvlačenje za dve osobe i kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo i kuvanje, sto za ručavanje i TV , spavaća soba sa 3 odvojena ležaja.
2+2 (4-6 osoba) - kupatilo (tuš), dnevna soba sa sofom na razvlačenje za dve osobe, plakar i kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem i priborom za jelo i kuvanje, sto za ručavanje i TV, spavaća soba sa francuskim ležajem i ležajem za jednu osobu, spavaća soba sa jednim ležajem. 4+1 (4-6 osoba) - kupatilo (tuš), dnevna soba sa sofom na razvlačenje za dve osobe, plakar i kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem i priborom za jelo i kuvanje, sto za ručavanje i TV, dve spavaće sobe sa po 2 odvojena ležaja.

Usluga: Najam apartmana (mogućnost doplate za polupansion)

Travel to Serbia / NATURE / KOPAONIK / Konaci SUNČANI VRHOVI